Harjun seurakunnan kuorot

Harjun Lapsikuoro

Harjun lapsikuoro
Kuva Uolevi Salonen

Kokoontuu keskiviikkoisin Lamminpään Rauhanportilla klo 16.30-17.30. Kuorossa on reilut kaksikymmentä 1-6 luokkalaista reipasta laulavaista lasta  ja se esiintyy seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kuoro järjestää myös omia konsertteja, retkiä ja leirejä. Uudet kuorolaiset tervetuloa!

Kuoroa johtaa kanttori Sanna Ketola, puh.   050 - 3609696

Harjun Muskarikuoro

muskarikuoro
Kuva: Uolevi Salonen

4-6-vuotiaille lapsille tiistaisin klo 17–17.45 Lamminpään Rauhanportissa. Opetus on maksutonta.
Muskarikuorossa lauletaan, leikitään, soitetaan, kuunnellaan ja liikutaan sekä opetellaan oikeaa äänenkäyttöä ja harjoitellaan ryhmässä toimimista iloisessa ilmapiirissä. Muskarikuoro antaa hyvät valmiudet Harjun Lapsikuoroon, johon lapset voivat siirtyä 7-8- vuotiaana. Muskarikuoro esiintyy muutaman kerran syksyn aikana erilaisissa tilaisuuksissa.
Kuoroa johtaa ja tarkempia tietoja saat  kanttori Sanna Ketola, 050 3609 696

Harjun Nuorten Kuoro

Harjun Nuorten kuoro
Kuva Riitta Tunturi

Torstaisin  klo 17 - 19 Pispalan kirkolla. Kuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille tai vanhemmille. Kuoron ohjelmisto vaihtelee laidasta laitaan: svengaavasta eteläafrikkalaisesta moniäänisestä laulusta ja bändin vahvistamasta gospelista aina klassiseen kirkkomusiikkiin ja yksiääniseen gregoriaaniseen kirkkolauluun.

Kuoroa johtaa kanttori Janne Salmenkangas, p. 0408048518.

Harjun Chorus

uusi sekakuoro nuorille ja aikuisille!

Harjoitukset torstaisin Lamminpään Rauhanportilla klo 18.30 - 20.

Kuoroa johtaa kanttori Elina Peura, 040 8048  517

Vox Cor - naisten lauluryhmä

■ Lamminpään Rauhanportilla sunnuntaisin

Uusi lauluryhmä laulua harrastaneille ja nuotinlukutaitoisille laulavaisille naisille. Laulunäyte. Otahan yhteyttä!

Lauluryhmää johtaa kanttori Tarja Laitinen, 050 330 6942
■etunimi.sukunimi@evl.fi

Maailman Musiikkipaja WWM

kokoontuu Pispalan kirkolla ennen syksyn messua kolmena keskiviikkona. Päivät ovat 22.4, 29.4, 6.5 ja 13.5 klo 18.30 - 20. Sunnuntaina 17.5 vietetään seuraavaa Maailmojen messua klo 11 Pispalassa. Soittajat ja laulajat mukaan musisoimaan. Ohjelmassa lauluja ja virsiä maailmalta.

Pajan vetäjänä toimii kanttori Tarja Laitinen, 050 330 6942

Harjun Kamarikuoro

harjoittelee Epilän seurakuntatalolla (Suurmäenkatu 5) torstaisin sekä lauantaisin varaharjoituspäiväninä. Kuoro on tarkoitettu pääasiassa yli 20-vuotiaille mies- ja naislaulajille, jotka haluavat esittää vaativaakin ohjelmistoa. Sekakuoroa johtaa Kuorokapellimestari Heikki Liimola.

Koelaulut:

■Ota yhteyttä Leena Hautakankaaseen, 050 539 3872

■Kuoron kotisivut, www.harjunkamarikuoro.net

Pispalan Piristys

piristys-2014-nettiin
Pispalan Piristys. Kuva Riitta Tunturi

■Pispalan kirkolla keskiviikkoisin, klo 14.30

Pispalan Piristys on lähinnä seniori-ikäisten lauluryhmä. Musiikillinen profiili on sopivan matala,  laulut ovat yksiäänisiä, lähinnä hengellisiä pianon tai urkujen säestyksellä.

Toiminta tapahtuu oman seurakunnan ja myös Tampereen seurakuntien alueilla. Ei laulukoetta, mutta kohtalaisen hyvä sävelkorva on suotava.

Kuoroa johtaa kanttori Janne Salmenkangas, 040 804 8518

Harjun Kanttorikvartetti

Harjun Kanttorikvartetti on Harjun seurakunnan kanttoreista koostuva yhtye, jossa toimivat tällä hetkellä Tarja Laitinen, Sanna Ketola, Sanna Toivola ja Janne Salmenkangas.

Vuodesta 2004 alkaen kvartetti on toiminut säännöllisesti ja musisoinut seurakunnan tilaisuuksissa, esiintynyt juhlilla, konsertoinut ympäri Suomea ja Virossa. Lamminpään kappelin pyhäinpäivän Surun ja toivon - musiikkihetket vakiintuivat kvartetin toimintaan, samoin hiljaisen viikon Kohti Getsemanea - musiikkihetki.

Seurakunnan juhlamessuihin Harjun Kanttorikvartetti on tuonut myös oman osuutensa, nyt viimeksi uusien urkujen vihkiäismessussa adventtina 2011 he kantaesittivät säveltäjä Jarkko Yli-Annalan teoksia. Elämykselliset koululaiskonsertit virsiteemoilla ja uutena barokkiteemaiset urkukonsertit ovat olleet yksi keskeinen toimintamuoto.

Hetki elämää - suomalaista surumusiikkia - levy ilmestyi vuonna 2008.

Uusin levy, joulukorttiCD - Joulun rauhaa ilmestyi adventiksi 2012. Levyn tuotto lahjoitettiin Tallinnan Peetelin ystävyysseurakunnalle.

Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi