Harjun seurakunnan kuorot

Harjun lapsikuoro
Kuva Uolevi Salonen

• Lamminpään Rauhanportilla keskiviikkoisin, klo 17 - 18
Kuorossa on reilut kaksikymmentä reipasta laulavaista lasta, ja se esiintyy seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kuoro järjestää myös omia konsertteja, retkiä ja leirejä.

Uudet kuorolaiset tervetuloa!

Kuoroa johtaa kanttori Sanna Vihervirta, 050 - 3609696

Harjun Heleät

Kuva Uolevi Salonen

• Lamminpään Rauhanportilla torstaisin, klo 16.30 - 18
Kuorossa laulaa 7 - 9 luokkalaisia musiikista innostuneita nuoria. Harjun Heleät on aktiivinen nuorisokuoro, joka konsertoi ja esiintyy seurakuntien tilaisuuksissa. Kuoron toimintaan kuuluvat olennaisenaosana myös leirit ja retket. Lisätietoja saa kuoronjohtajalta.

Kuoroa johtaa kanttori Sanna Vihervirta, 050 360 9696

Harjun Nuorten Kuoro

• Pispalan kirkolla torstaisin, klo 17 - 18.30

Kuoro on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille ja nuorille aikuisille tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Kuoron ohjelmisto vaihtelee laidasta laitaan: svengaavasta eteläafrikkalaisesta moniäänisestä laulusta ja bändin vahvistamasta gospelista aina klassiseen kirkkomusiikkiin ja yksiääniseen gregoriaaniseen kirkkolauluun.

Kuoroa johtaa kanttori Janne Salmenkangas, 040 804 8518

Sonore-kuoro

• Pispalan kirkolla torstaisin, klo 18.30-20.00

Työikäisille suunnattu kuoro, jossa keskeinen ohjelmisto on neliäänistä, uudempaa hengellistä musiikkia. Tervetuloa mukaan laulamisesta innostuneet miehet ja naiset (laulunäyte). Lastenhoito järjestetty.

Kuoroa johtaa kanttori Elina Peura, 040 804 8517

Vox Cor  - Naisten lauluryhmä

• Pispalan kirkolla keskiviikkoisin, klo 18.30

Uusi lauluryhmä laulua harrastaneille ja nuotinlukutaitoisille laulavaisille naisille. Laulunäyte.

Lauluryhmää johtaa kanttori Tarja Laitinen, 050 330 6942

Maailman Musiikkipaja WWM

kokoontuu Pispalan kirkolla ennen kevään messua kolmena keskiviikkona. Päivät ovat 26.3, 2.4 ja 9.4 klo 18.30 - 20. Palmusunnuntaina vietetään seuraavaa Maailmojen messua klo 11 Pispalassa. Soittajat ja laulajat mukaan musisoimaan.

Pajan vetäjänä toimii kanttori Tarja Laitinen, 050 330 6942

Harjun Kamarikuoro

Kuorokapellimestari Heikki Liimolan johtama sekakuoro harjoittelee torstaisin ja noin kerran kuukaudessa lauantaisin Epilän seurakuntakeskuksessa, Suurmäenkatu 5.

Koelaulut:

• Ota yhteyttä Leena Hautakankaaseen, 050 539 3872
  • Kuoron kotisivut

Pispalan PiristysPispalan Piristys

Kuva Riitta Tunturi

• Pispalan kirkolla keskiviikkoisin, klo 14.30

Pispalan Piristys on lähinnä seniori-ikäisten lauluryhmä. Musiikillinen profiili on sopivan matala,  laulut ovat yksiäänisiä, lähinnä hengellisiä pianon tai urkujen säestyksellä.

Toiminta tapahtuu oman seurakunnan ja myös Tampereen seurakuntien alueilla. Ei laulukoetta, mutta kohtalaisen hyvä sävelkorva on suotava.

Kuoroa johtaa kanttori Janne Salmenkangas, 040 804 8518

Harjun Kanttorikvartetti

Harjun Kanttorikvartetti on Harjun seurakunnan kanttoreista koostuva yhtye, jossa toimivat tällä hetkellä Tarja Laitinen, Sanna Vihervirta, Elina Peura ja Janne Salmenkangas.

Vuodesta 2004 alkaen kvartetti on toiminut säännöllisesti ja musisoinut seurakunnan tilaisuuksissa, esiintynyt juhlilla, konsertoinut ympäri Suomea ja Virossa. Lamminpään kappelin pyhäinpäivän Surun ja toivon - musiikkihetket vakiintuivat kvartetin toimintaan, samoin hiljaisen viikon Kohti Getsemanea - musiikkihetki.

Seurakunnan juhlamessuihin Harjun Kanttorikvartetti on tuonut myös oman osuutensa, nyt viimeksi uusien urkujen vihkiäismessussa adventtina 2011 he kantaesittivät säveltäjä Jarkko Yli-Annalan teoksia. Elämykselliset koululaiskonsertit virsiteemoilla ja uutena barokkiteemaiset urkukonsertit ovat olleet yksi keskeinen toimintamuoto.

Hetki elämää - suomalaista surumusiikkia - levy ilmestyi vuonna 2008.

Uusin levy, joulukorttiCD - Joulun rauhaa ilmestyi adventiksi 2012. Levyn tuotto lahjoitettiin Tallinnan Peetelin ystävyysseurakunnalle.

Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi