Harjun seurakunnan kuorot

Harjun Lapsikuoro

Harjun lapsikuoro
Kuva Uolevi Salonen

Kokoontuu keskiviikkoisin 3.9. alkaen Lamminpään Rauhanportilla klo 16.30-17.30. Kuorossa on reilut kaksikymmentä 1-6 luokkalaista reipasta laulavaista lasta  ja se esiintyy seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kuoro järjestää myös omia konsertteja, retkiä ja leirejä. Uudet kuorolaiset tervetuloa!

Kuoroa johtaa kanttori Sanna Vihervirta, puh.   050 - 3609696

Harjun Muskarikuoro

4-6-vuotiaille lapsille tiistaisin klo 17–17.45 Lamminpään Rauhanportissa. Opetus on maksutonta.
Muskarikuorossa lauletaan, leikitään, soitetaan, kuunnellaan ja liikutaan sekä opetellaan oikeaa äänenkäyttöä ja harjoitellaan ryhmässä toimimista iloisessa ilmapiirissä. Muskarikuoro antaa hyvät valmiudet Harjun Lapsikuoroon, johon lapset voivat siirtyä 7-8- vuotiaana. Muskarikuoro esiintyy muutaman kerran syksyn aikana erilaisissa tilaisuuksissa.
Kuoroa johtaa kanttori Sanna Vihervirta, 050 3609 696
Tarkempia tietoja saa kanttori Sanna Vihervirta, puh. 050 - 3609696

Harjun Nuorten Kuoro

Torstaisin alkaen 6.9.2012 klo 17 - 18.30 Pispalan kirkolla. Kuoro on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille ja nuorille aikuisille tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Kuoron ohjelmisto vaihtelee laidasta laitaan: svengaavasta eteläafrikkalaisesta moniäänisestä laulusta ja bändin vahvistamasta gospelista aina klassiseen kirkkomusiikkiin ja yksiääniseen gregoriaaniseen kirkkolauluun.

Koelaulut to 30.8.2012 klo 17 - 19 Pispalan kirkolla.

Johtajana kanttori Janne Salmenkangas, p. 0408048518.

Sonore-kuoro

• Pispalan kirkolla torstaisin, klo 18.30-20.00

Työikäisille suunnattu kuoro, jossa keskeinen ohjelmisto on neliäänistä, uudempaa hengellistä musiikkia. Tervetuloa mukaan laulamisesta innostuneet miehet ja naiset (laulunäyte). Lastenhoito järjestetty.

Kuoroa johtaa kanttori Elina Peura, 040 804 8517

Vox Cor  - Naisten lauluryhmä

• Pispalan kirkolla keskiviikkoisin, klo 18.30

Uusi lauluryhmä laulua harrastaneille ja nuotinlukutaitoisille laulavaisille naisille. Laulunäyte.

Lauluryhmää johtaa kanttori Tarja Laitinen, 050 330 6942

Maailman Musiikkipaja WWM

kokoontuu Pispalan kirkolla ennen kevään messua kolmena keskiviikkona. Päivät ovat 26.3, 2.4 ja 9.4 klo 18.30 - 20. Palmusunnuntaina vietetään seuraavaa Maailmojen messua klo 11 Pispalassa. Soittajat ja laulajat mukaan musisoimaan.

Pajan vetäjänä toimii kanttori Tarja Laitinen, 050 330 6942

Harjun Kamarikuoro

Kuorokapellimestari Heikki Liimolan johtama sekakuoro harjoittelee torstaisin ja noin kerran kuukaudessa lauantaisin Epilän seurakuntakeskuksessa, Suurmäenkatu 5.

Koelaulut:

• Ota yhteyttä Leena Hautakankaaseen, 050 539 3872
  • Kuoron kotisivut

Pispalan PiristysPispalan Piristys

Kuva Riitta Tunturi

• Pispalan kirkolla keskiviikkoisin, klo 14.30

Pispalan Piristys on lähinnä seniori-ikäisten lauluryhmä. Musiikillinen profiili on sopivan matala,  laulut ovat yksiäänisiä, lähinnä hengellisiä pianon tai urkujen säestyksellä.

Toiminta tapahtuu oman seurakunnan ja myös Tampereen seurakuntien alueilla. Ei laulukoetta, mutta kohtalaisen hyvä sävelkorva on suotava.

Kuoroa johtaa kanttori Janne Salmenkangas, 040 804 8518

Harjun Kanttorikvartetti

Harjun Kanttorikvartetti on Harjun seurakunnan kanttoreista koostuva yhtye, jossa toimivat tällä hetkellä Tarja Laitinen, Sanna Vihervirta, Elina Peura ja Janne Salmenkangas.

Vuodesta 2004 alkaen kvartetti on toiminut säännöllisesti ja musisoinut seurakunnan tilaisuuksissa, esiintynyt juhlilla, konsertoinut ympäri Suomea ja Virossa. Lamminpään kappelin pyhäinpäivän Surun ja toivon - musiikkihetket vakiintuivat kvartetin toimintaan, samoin hiljaisen viikon Kohti Getsemanea - musiikkihetki.

Seurakunnan juhlamessuihin Harjun Kanttorikvartetti on tuonut myös oman osuutensa, nyt viimeksi uusien urkujen vihkiäismessussa adventtina 2011 he kantaesittivät säveltäjä Jarkko Yli-Annalan teoksia. Elämykselliset koululaiskonsertit virsiteemoilla ja uutena barokkiteemaiset urkukonsertit ovat olleet yksi keskeinen toimintamuoto.

Hetki elämää - suomalaista surumusiikkia - levy ilmestyi vuonna 2008.

Uusin levy, joulukorttiCD - Joulun rauhaa ilmestyi adventiksi 2012. Levyn tuotto lahjoitettiin Tallinnan Peetelin ystävyysseurakunnalle.

Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi