Kirkot ja muut tilat

Tilahaun tulokset

Aitolahden hautausmaa

Aitoniementie 268

"Aitolahden hautausmaa sijaitsee Aitolahden vanhan kirkon yhteydessä. Hautausmaa on vihitty käyttöön 1924. Aitolahden vanha kivikirkko valmistui vuonna 1928 ja sen on suunnitellut Birger Federley. Hautausmaan laajennusosa valmistui syksyllä 2003."

Kalevankankaan hautausmaa

Hautausmaankatu 5

"Kalevankankaan hautausmaa sijaitsee Kalevan kaupunginosassa noin kahden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hautausmaalla on kappelirakennus, jossa on iso ja pieni kappeli, sekä useita muistomerkkejä. Kalevankangas huokuu historiaa: Vuonna 1918 hautausmaalla käytiin ankaria taisteluita ja kaupungin merkkihenkilöiden haudat kertovat omia tarinoitaan Tampereesta."

Kalevankankaan iso kappeli

Hautausmaankatu 5, 33100 Tampere

"Kalevankankaan hautausmaan iso siunauskappeli, katso tarkemmat tiedot Kalevankankaan hautausmaan sivulta."

Kalevankankaan pieni kappeli

Hautausmaankatu 5, 33100 Tampere

"Kalevankankaan hautausmaan pieni kappeli, katso tarkemmat tiedot Kalevankankaan hautausmaan sivulta."

Lamminpään hautausmaa

Rauhantie 21 Tampere
puh. 03 344 0166

"Yhteystiedot Seurakuntapuutarhuri Matti Santala p. 050 337 3049, Kappelin henkilökunta p. 040 804 9740 Hautausmaalta luovutetaan sekä arkku- että uurnahautoja. Lisätietosivulla olevasta hautausmaakartasta selviävät hautausmaan alueet, pysköintipaikat sekä muut palvelut."

Lamminpään iso kappeli

Rauhantie 21, 33420 Tampere

"Lamminpään hautausmaan siunauskappeli"

Lamminpään pieni kappeli

Rauhantie 21, 33420 Tampere

"Lamminpään hautausmaan siunauskappeli"

Messukylän hautausmaat

Messukylänkatu 54

"Messukylän kolmesta hautausmaasta kaksi on käytössä. Vanhan kirkon kirkkomaahan haudattiin vuoteen 1860 asti. Keskinen hautausmaa oli käytössä vuosina 1861 - 1927, ja se otettiin uudelleen käyttöön 1994. Keskisellä hautausmaalla sijaitsee muistolehto. Messukylän kirkon yhteydessä oleva hautausmaa on ollut käytössä vuodesta 1891. Uusi uurnahautausmaa otettiin käyttöön syksyllä 2006. Uurnahautausmaan yhteydessä on perinteisten uurnahautojen lisäksi kolumbaario eli uurnaholvi, sirottelualue ja muistolehto. Alueen vieressä on myös tunnustukseton hauta-alue. Pinta-alaltaan Keskinen hautausmaa on noin 0,7 hehtaaria, kirkon yhteydessä oleva hautausmaa noin 2 hetaaria ja uusi uurnahautausmaa noin 2 hehtaaria."

Teiskon hautausmaa

Teiskon kirkkotie 114

"Teiskon hautausmaa on Tampereen vanhin. Se otettiin käyttöön jo vuonna 1787. Hautausmaa sijaitsee Teiskon kirkon vieressä. Kirkko on valmistunut vuonna 1788 ja kellotapuli kymmenen vuotta myöhemmin. Ne on suunnitellut Matti Åkerblom. Hautausmaan pinta-ala on 1,7 hehtaaria."

Vatialan hautausmaa

Kappelinkierto 3, 36220 Kangasala

"Vatialan hautausmaalla on arkku- ja uurnahautoja sekä metsähautausmaa. Hautausmaan pinta-ala on 25 hehtaaria, metsähautausmaan 1,5 ha. Hautausmaasuunnitelman on tehnyt Veikko Rauhala. Vatialan siunauskappeli on vuodelta 1960, iso ja pieni kappeli ovat samassa rakennuksessa. Kappelirakennuksen on suunnitellut arkkitehti Viljo Rewell ja kappelin kaluston Olli Borg. Hautausmaalla on muistolehto ja muistelupaikka muualle haudatuille. Tunnustukseton alue sijaitsee hautausmaan välitttömässä läheisyydessä."

Tulosta sivu
Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi