Tampereen seurakuntayhtymä
kesatyo

Kesätyöpaikat

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kesätyöpaikkojen hakuaika on 1.-28.2.2014. Haettavana on kaikkiaan noin 200 työpaikkaa mm. hautausmailla, kurssi- ja leirikeskuksissa, kesäkerhoissa ja kirkoissa. Hakulomakkeet julkaistaan, kun hakuaika alkaa. Valinnasta ilmoitetaan vain haastatteluun valituille 30.4. mennessä ellei toisin mainita.

Kesätyötapahtuma Seurakuntien talolla ma 3.2. kello 13-17

Maanantaina 3. helmikuuta järjestetään Kesätyötapahtuma Seurakuntien talon ala-aulassa, os. Näsilinnankatu 26, kello 13-17.

Tapahtumassa kesätöitä hakevan on mahdollisuus tutustua seurakuntien kesätyöpaikkoihin ja kysellä niistä lisää seurakuntien työntekijöiltä. Kesätöistä kiinnostuneiden kannattaa tulla paikalle ja ottaa CV mukaan. Kesätyötorilla on hyvä tilaisuus kertoa osaamisestaan ja kiinnostuksen kohteistaan työhönottajille. Tervetuloa!

kesatyöpelimainos2012

Tulosta sivu
Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi