Retriitit ja hiljentyminen

Retriittipaikkoja Tampereen seudulla

Tampereen seurakuntayhtymä järjestää retriittejä Metsäkestilän hiljaisuuden talossa, Heinäkallion leirikodissa, Särkijärven leirikeskuksessa ja Ukinrannassa.

Metsäkestilän hiljaisuuden talo

Vanhaa Juhtimäen koulua ylläpitää ja yhteistyökumppanina toimii Metsäkestilän ystävät ry. Talo on käytössä huhti-lokakuussa. Sijaitsee Itä-Ikaalisissa noin 55 km Tampereelta, os. Poikeluksentie 1622.

Heinäkallio

Kangasalan Raikun kylässä Heposelän rannalla on lestadiolainen Uusheräys ry:n valtakunnallinen leirikoti, noin 35 km Tampereelta. Yhteistyökumppanina on Heinäkallion ystävät ry.  www.heinakallio.fi

Särkijärvi

Hämeenkyrön seurakunnan leirikeskus, noin 50 km Tampereelta.

Ukinranta

Kangasalan keskustassa Ukkijärven rannalla, noin 18 km Tampereelta, on Sinapinsiemen ry:n ylläpitämä yhteisöllisen, ekologisen ja yksinkertaisen elämäntavan talo.

www.sinapinsiemen.fi

Retriittitaloja muualla

Tulosta sivu
Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi